Give & Take

I Skovegnen har vi en lille bytte central. Der kan findes alt mellem himmel og jord. Jakker, trøjer, bluser, nederdele, børnetøj fra str. nyfødt og opefter. Sko, dvd og meget mere. 
Genbrug er en god ting. Kig forbi vaskeriet i Skovengen. 
De fleste kender jo nok det med at have noget tøj hængende i skabet som aldrig kommer i brug. I stedet for at skubbe det længere ind i skabet, tænkte vi at det kunne være sjovt, at prøve om vi kunne etablere lidt genbrug beboerne imellem.
Der er ikke tale om salg – kun Giveaway…
Udvalget vil til hver en tid, være det der afleveres, så derfor er alle andre meget velkomne, til at komme med deres bidrag.
Reglerne er enkle
Tøj der hænges ned på tøjstativet i vaskeriet kan være
Nyt
Let brugt
Eller brugt - men stadig pænt
ALT skal være i hel stand – og rent
Pæne ikke udtrådte sko kan også bruges.
Kan man bruge noget, så kan man prøve det på stedet – eller tage tøjet med hjem og prøve der. Ønsker man ikke at beholde det, så skal man i respekt for giveren, levere tøjet tilbage til tøjstativet i vaskeriet, så det kan komme andre til gode.
Alle beboere i Skovengen har adgang til vaskeriet Skovengen 40 kld. Trappen v/ ejd. kontoret. Man skal benytte nøgle til den yderste dør – samme som til haveaffaldsgården. Døren til vaskeriet åbne med den blå elektroniske nøgle.
Info om foreningen

Andelsboligforeningen Hørsholm Kokkedal er en boligforening med 8 afdelinger med i alt 1.023 lejeboliger.

Boligerne udlejes i samarbejde med Boligkontoret Danmark.

Find os her

Foelg Os Paa FB

 

Se vores præsentationsfolder her:

Skovengen Kokkedal

Nabohjaelp